
Hola hola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aqui comienzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..........................
(me apasionas, me diluyes, .....)
l'11111111111111111111111111
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
1111111111111111111111111111111111
En tots vostès Domingo Pastallé.
Esta setmana, anirà de gastronomia de per les contrades, espero que els agradi i....
Bona cuina.
Palomo: arròs de llamantol
Pues si amics, com això s'està destapant l'amic Meiro. Qualitat i delicadesa en tots los seus ingredients, que ben combinats, dónen un dels plats més exquisits del litoral Mediterrani. Leader inapelable pel moment, te meireixes este plat de cinc estrelles per al paladar de l'humil redactor de l'1x1. Com lo teu admirat: PUTOAMO!!!
Felispasio: Crestó
Este plat irrepetible i tradicionalment nostre, d'Horta concretament, terra adoptiva d'este xalador, és lo que li he otorgat al nostre flamant novato. Senzill d'elaboració i d'ingredients, però original i en un gust i caràcter propi. Sòlid, compacte i del terreno. Igual que'l nostre Felispasio: Boníssim.
Juanjo: butifarra amb all i mongetes (salxixa i fesols per a natros)
Este plat tipicament català, és lo que li he donat al nostre xalador manyo. D'elaboració fàcil però de gust immillorable i funcionalitat perfecta (perquè la seua misió es fartar, i farta!!. Éste símil te poso Juantxolino, un plat d'ingenieria catala; en lo que sempre quedes bé a tot arreu,, a més de presumir de país. Gran descobriment.
Tralles: La casqueta (pastisset)
Este postre que agrada a tothom (menos a Aubesso) t'he assignat. Dolcet, de textura agradable, i que te n'has de menjar sempre més d'un. Com lo nostre xalador, és una cosa que no li parem atenció perquè sempre ne veiem a casa, però és inimaginable unes Festes Majors sense que traguen "trallesquetes" damunt la taula. Ja està arribant lo temible Sir Tralles.
Xavier: Recapte
Pus si Don Javier, este plat del terreno he relacionat amb tu. Normal, resultón, quotidià.... lo nostre pa de cada dia!!!!! Com tu, lo nostre xalador més xarrador. Sempre hi estàs, i de riure de riure, tornes al teu lloc. Molt bé esta progressió aritmèticament ascendent que mos estas fotent. La vida es diferente contigo!!!!!Grande!!!!!!
Josele: La clotxa
Plat típic a la Terra Alta, que podeu veure al retrato. Com lo nostre Josele, un menjar compacte, equilibrat, i segons el gust del consumidor més o menys picant (depen sempre de la pesteta). Has agarrat la linia comercial, però com a la clotxa, ara que hi posaras un bon got de vi al costat, estic segur que passaràs de la notabilitat a l'excel!lència. Ale!!!!!!!!!!!!
Marko Van Glanden: Suquet d'anguila
Este plat, té los mateixos defensors que detractors..... per les qualitats del seu ingredient pricipal (una serpota en un os al mig) no fan de bon menjar, al qui li agrada però, diu que és inigualable. Com lo nostre Xalador més ultra. Les teues conviccions, com l'anguila, poden ser a/des-preciades, però ets així, actues així en totes les conseqüencies. Sembla que has espavilat una miketa, però encara fa falta. Ah! a mi m'agrada l'anguila.
Danié: Minja(dani)blanc
Postre senzillet, que sempre compleix però. Com lo nostre
motriste-estudiadordecorrentsd'airealscotxesdecarreres. Paper més que digne lo que mos està fent lo senyor Minjà Blanc. Ja veuras com l'any que ve, en lo truc agafat, se te donarà millor. Ánimos!!!!!!
Steelman: Fardaxo a la planxa (llargandaix a la planxa)
Sabem que ha existit. Los nostres iaios n'han menjat, inclús deien que era bo.... Com tu, estimat Alvarindunga..... sabem que hi estas, que has existit, inclús hi va haver un temps que te vam disfrutar..... però actualment només podem parlar de tu per reminiscències...... Vuelveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Bé, això ha estat tot amics..... espero que lo xef major no faiga puré de mi!!!!!
Se les quiere.